ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεννές: “Αλλαξε η τύχη μας”

Ο Μπάμπης Τεννές στάθηκε στην τύχη της ομάδας του, ενώ ο Οσκαρ Φερνάντεθ στις χαμένες ευκαιρίες. Οι δηλώσεις των προπονητών Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης.

Τεννές: “Αλλαξε η τύχη μας”

Μπάμπης Τεννές: ” Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη με πολύ άγχος αλλά νομίζω πως ήταν απόλυτα δίκαιη. Το πρώτο το πετάξαμε αλλά στην επανάληψη είχαμε πάθος και σταθήκαμε και τυχεροί σε δύο σφάλματα που κάναμε και δεν σκόραρε ο αντίπαλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η ατυχία που είχαμε το Σάββατο μας το ανταπέδωσε σήμερα. Δεν έχουμε καιρό για πανηγύρια. Πρέπει να παίξουμε πάλι Σάββατο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στάθηκε ακόμα και όταν δεν παίζαμε. Μας έδωσε ώθηση να παίξουμε“.

Oσκαρ Φερνάντεθ: ” Είναι ξεκάθαρη η διαφορά που υπήρχε στο γκολ. Φτάσαμε σε καλή απόδοση βγαίναμε καλά στην πλάτη της άμυνας αλλά δεν είχαμε ξεκάθαρο το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε πολύ ο Παναιτωλικός και εμείς γυρίσαμε πίσω. Εκεί δημιουργήθηκαν κίνδυνοι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK