ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατασκοπεία από Μπάντοβιτς

Να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή, θέλουν και το Σάββατο απέναντι στον Παναιτωλικό οι παίκτες της Κέρκυρας.

Κατασκοπεία από Μπάντοβιτς

Με τους Χάμπερ και Παρασκευαϊδη να προπονούνται πλέον κανονικά, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς συνέχισε το πρωί της Τετάρτης την προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και αμέσως μετά, μαζί με τον βοηθό του Βασίλη Ξάνθη, ταξίδεψε στο Αγρίνιο, για να δει την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης (στις 19:00).

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον επικείμενο αντίπαλό τους και να βγάλει αρκετά συμπεράσματα. Σε ότι αφορά τα εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αυτά κυκλοφόρησαν την Τετάρτη το πρωί και οι τιμές έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 4-5: 15 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 2-3: 25 ευρώ

ΘΥΡΑ VIP: 50 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK