ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννάκης: “Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι”

Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Μαδρίτη τελείωσε το απόγευμα της Πέμπτης και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, πιο ευδιάθετος σε σχέση με την Τετάρτη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ. "Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να κερδίσουμε την Ισπανία", είπε μεταξύ άλλων.

Γιαννάκης: “Να είμαστε πνευματικά έτοιμοι”


Μαδρίτη: Τάσος Μαγουλάς


Η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Μαδρίτη τελείωσε το απόγευμα της Πέμπτης και ο
Παναγιώτης Γιαννάκης, πιο ευδιάθετος σε σχέση με την Τετάρτη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Εθνικής στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ.

Ο κόουτς της πρωταθλήτριας Ευρώπης δούλεψε πολύ στα σουτ, επέμεινε στο επιθετικό κομμάτι και γενικά έδειξε φροντίδα να καταστήσει την ομάδα του πιο επικίνδυνη στην επίθεση.

Ακολούθως δήλωσε: «Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στην Ισπανία αλλά η δική μας ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να κερδίσουμε. Σκοπός μας σε αυτή τη φάση είναι να περάσουμε στα χιαστί παιχνίδια, αυτό είναι που μετράει. Ο Ναβάρο είναι καλός παίκτης αλλά η Ισπανία έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει τις απουσίες. Αλλωστε, πέρυσι στον τελικό του Μουντομπάσκετ δεν είχε τον Γκασόλ».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε: «Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξει ο Ναβάρο. Η Ισπανία έχει πολύ καλή ομάδα, ειδικά περιφερειακά, που είναι εξαιρετική. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Πρέπει να κατεβάσουμε το μέσο όρο τους και ανεβάσουμε το δικό μας».

Τέλος, ο αρχηγός Μιχάλης Κακιούζης είπε: «Τους έχουμε τους Ισπανούς, αλλά και αυτοί μας έχουν. Σε αυτό το τουρνουά ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα. Δεν τους φοβάμαι αλλά ούτε και αυτοί μας φοβούνται. Ο Ναβάρο μου είπε ότι δεν ξέρει αν θα παίξει. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ