Νίκη πριν από ΠΑΟΚ για Ντιναμό Τιφλίδας
Θετική έκβαση για την πρόβα τζενεράλε της Ντιναμό Τιφλίδας πριν από τον ΠΑΟΚ.
Η Ντιναμό Τιφλίδας επιβλήθηκε με 3-0 της Γκούρια για τη 2η αγωνιστική της Umaglesi Liga και παρουσιάστηκε έτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League.
Ο Γιουράι Γιαράμπεκ δεν προφύλαξε βασικούς και ενδέχεται να το πληρώσει με τον τραυματισμό του Κροάτη αριστερού μπακ Ματίγια Σπίτσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 62ο λεπτό.
Ο Γκιόργκι Παπουνασβίλι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 26ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βάχτανγκ Τσαντουρισβίλι διπλασίασε τα τέρματα της Ντιναμό. Στο 65′, ο Γιαμπούλ Γιγκαούρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η σύνθεση της Ντιναμό Τιφλίδας: Σκριμπ, Τσιντσάτζε, Παρουνασβίλι, Τχαντουρισβίλι, Σάντος, Τζικχαούρι(68′ Κουρό), Τζελίτζε, Λομπχανίτζε, Αλβάρο (46′ Κιτεϊσβίλι), Παπουνασβίλι, Σπίτσιτς (62′ Τεβζάτζε)