ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον προβληματισμό τους εξέφρασαν Ομπράντοβιτς, Κακιούσης

To αγωνιστικό κομμάτι του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή έμεινε στο περιθώριο. Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών επικεντρώθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες τους.

Τον προβληματισμό τους εξέφρασαν Ομπράντοβιτς, Κακιούσης
Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες και στα 40`. Κάναμε σήμερα ένα σοβαρό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Περάσαμε ακόμη μία φορά στον τελικό κι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Hταν λογικό να προσπαθήσουμε να βρούμε χρόνο συμμετοχής για όλους. Ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι πόσο σημαντική είναι η εβδομάδα που ακολουθεί, με την έναρξη του Τop16. Ελπίζω όλοι να είναι σε καλή κατάσταση για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό το Σάββατο. Αν βρούμε κάτι καλό για μεταγραφή θα το σκεφτούμε. Eχουμε αρκετό χρόνο για όλα, αν και πιστεύω πως το σημαντικότερο είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι ότι ο παίκτης που θα έρθει θα έχει κάτι παραπάνω από ότι υπάρχει ήδη στην ομάδα, αν αποφασίσουμε να πάρουμε παίκτη”.

Λευτέρης Κακιούσης: “Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη μπασκετική ανάλυση το παιχνίδι. Φτάσαμε στους 4, αλλά δεν μπορέσαμε να το χαρούμε, ιδίως μετά τα όσα συνέβησαν στο Ιβανόφειο. Αντί να το χαρούμε, τιμωρηθήκαμε και με τρεις αγωνιστικές. Σήμερα ήρθαμε να κάνουμε μια προπόνηση, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατέβασε ταχύτητα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK