Εκτός αποστολής ο Ράμος
Μία μίνι έκπληξη επεφύλαξε την Παρασκευή με την ανακοίνωση της αποστολής για τον αγώνα με το Θρασύβουλο ο Γιώργος Δώνης.
Ο Ελληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του τον Ράμος, δείγμα του ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Βραζιλιάνο αμυντικό. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Κυργιάκος, Μπασινάς και Μαντούκα.
Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο Δώνης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Πρέπει να παίξουμε σοβαρά, να μπούμε δυνατά στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό. Να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις».
Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα στην προπόνηση. Πιθανότατα θα παρατάξει την ομάδα με εντεκάδα στην οποία θα αγωνιστούν οι Ζορμπάς, Καφές, Γεωργέας και Χουανφράν.
Η αποστολή της ΑΕΚ
Σάχα, Μάχο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Γεωργέας, Κουτρομάνος, Ζορμπάς, Χετεμάι, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Πεγετιέρι, Καφές, Λαγός, Σκόκο, Eντίνιο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ.