ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βούρος έδωσε τη λύση και η ΑΕΚ θα σφραγίζει εισιτήρια

Την ώρα που άπαντες περίμεναν λύση από τους μετόχους, ο Γιάννης Βούρος παρενέβη και με προσωπικές του ενέργειες έδωσε λύση στο θέμα των εισιτηρίων, τα οποία από τούδε η ΑΕΚ θα μπορεί να σφραγίζει.

Ο Βούρος έδωσε τη λύση και η ΑΕΚ θα σφραγίζει εισιτήρια

Συγκεκριμένα, ο κ.Βούρος μαζί με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Πουλάκο, πήγαν στο υπουργείο οικονομικών προκειμένου να γίνει συζήτηση και να βρεθεί μια φόρμουλα σχετικά με την φορολογική ενημερότητα ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να σφραγίζει εισιτήρια στους εντός έδρας αγώνες της.

Με προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Βούρου, έγινε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, και η ρύθμιση που πέτυχε είναι η εξής: Η ΑΕΚ θα μπορεί να σφραγίζει μέχρι τέλους της σεζόν εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται και τα πλέι οφ), αλλά μετά από κάθε αγώνα θα γίνεται εκκαθάριση των εισπράξεων και το καθαρό ποσό θα πηγαίνει κατευθείαν στην εφορία. Με απλά λόγια, από τούδε οι καθαρές εισπράξεις της ΑΕΚ από τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων της θα πηγαίνουν στην εφορία για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Μετά τη συνάντηση με τον κ.Οικονόμου, ο Βασίλης Πουλάκος μετέβη στην εφορία για αυτό το θέμα, αλλά βρήκε “κλειστή πόρτα”, αφού οι άνθρωπο εκεί δεν γνώριζαν τις νέες εξελίξεις και δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο οικονομικών. Το θέμα είναι καθαρά τυπικό και μόλις ενημερωθεί η εφορία θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ