ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άσχημα νέα για Σαλίνο και Μπονγκ

Προβληματικά άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τρίτης (17/9, 21:45) με την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καθώς ο Σαλίνο υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Ξάνθη και χάνει την πρεμιέρα του Champions League, ενώ και ο Μπονγκ θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Άσχημα νέα για Σαλίνο και Μπονγκ
INTIME SPORTS

Ο Σαλίνο έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο αριστερά και είναι απίθανο να προλάβει την Παρί, ενώ ο Μπονγκ αποχώρησε τραυματίας από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μπέρτου στο μισάωρο της αναμέτρησης, με διάστρεμμα στην ποδοκνημική του δεξιού του ποδιού. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προλάβει το ματς ο Καμερουνέζος αλλά οι πιθανότητες για τον 25χρονο άσο είναι πάρα πολύ λίγες.

Οι μοναδικές λύσεις στα χέρια του Μίτσελ μοιάζουν να είναι οι Μανιάτης για το δεξί άκρο, και Χολέμπας για το αριστερό. Άλλωστε στην λίστα του Champions League δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες που να γνωρίζουν την θέση και να έχουν αγωνιστεί εκεί. Θυμίζουμε πως Τόρες και Παπάζογλου δεν έχουν δηλωθεί για την Ευρώπη.

Super BALL με Στοχ και Νικοπολίδη

Δείτε την Κυριακή στις 22:30 την εκπομπή SUPER BALL με κεντρικά πρόσωπα τον Μίροσλαβ Στοχ και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 4η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK