ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Bundesliga η Νυρεμβέργη

Πανηγυρική επιστροφή στην Bundesliga για τη Νυρεμβέργη, η οποία επικράτησε και στο δεύτερο μπαράζ της Κότμπους και μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, κέρδισε τον προβιβασμό της.

Στην Bundesliga η Νυρεμβέργη

Η ομάδα του
Μίχαελ Οένινγκ τερμάτισε τρίτη στην κανονική σεζόν και η τύχη της θα καθοριζόταν από το μπαράζ με τον τρίτο από το τέλος της Bundesliga, την Κότμπους. Στο πρώτο ματς η ομάδα στην οποία ανήκει ο Αγγελος Χαριστέας νίκησε εύκολα εκτός έδρας με
3-0 και στον επαναληπτικό, το πάρτι ολοκληρώθηκε.

Ο Κρίστιαν Αϊγκλερ με σουτ από τα 22 μέτρα άνοιξε το σκορ στο 29’ και ο Μάρεκ Μίνταλ στο 30’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με συνέπεια η Νυρεμβέργη να ακολουθεί την Φράιμπουργκ και τη Μάιντζ, που κατέκτησαν “εισιτήρια” για απευθείας άνοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK