ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα μήνα εκτός ο Κακά

Άτυχος στάθηκε ο Ρικάρντο Κακά, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν και θα παραμείνει για έναν μήνα εκτός δράσης. Ζήτησε να μην πληρώνεται στο διάστημα απουσίας του ο Βραζιλιάνος.

Ένα μήνα εκτός ο Κακά
TURIN, ITALY - SEPTEMBER 14: Kaka of AC Milan in action during the Serie A match between Torino FC and AC Milan at Stadio Olimpico di Torino on September 14, 2013 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) Getty Images

Ο Κακά αποκόμισε έναν τραυματισμό από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν ενάντια στην Τορίνο, καθώς χτύπησε στον αριστερό προσαγωγό του και εκφράστηκαν φόβοι για απουσία του ποδοσφαιριστή από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε το γεγονός τονίζοντας πως ο Κακά θα μείνει σίγουρα εκτός για τις επόμενες 10 μέρες, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου μπορεί να απουσιάσει ακόμα και για ένα μήνα.

Ο 31χρονος μάλιστα, σε βίντεο που ανάρτησε λίγο μετά την είδηση του διαστήματος απουσίας του, τόνισε πως ζήτησε από την Μίλαν να σταματήσει τη μισθοδοσία του μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

“Έχετε προφανώς διαβάσει για τον τραυματισμό μου στην ιστοσελίδα της Μίλαν. Χθες (15/9) ήταν μια άσχημη ημέρα για μένα, καθώς ειλικρινά δεν περίμενα έναν τραυματισμό σαν κι αυτό. Ήταν πραγματικά δύσκολο. Αποφάσισα πως δεν θέλω τίποτα από τη Μίλαν εκτός από αγάπη και υποστήριξη μέχρι να γίνω καλύτερα και να είμαι τελείως έτοιμος να παίξω ξανά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK