ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χένες: “Μπορούμε εύκολα το τρεμπλ”

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση της φετινής σεζόν εμφανίστηκε ο Ούλι Χένες, με δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα (27/02).

Χένες: “Μπορούμε εύκολα το τρεμπλ”

Η Μπάγερν βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα και έχει ηττηθεί 1-0 από την Βασιλεία στο πρώτο ματς της φάσης των “16” του Champions League.

Εντούτοις, ο πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου δεν πτοείται, αντίθετα υποστηρίζει με έπαρση ότι μπορεί να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους που διεκδικεί.

“Βρισκόμαστε στη διεκδίκηση όλων των τίτλων και θεωρώ ότι μπορούμε να τους κατακτήσουμε εύκολα. Όσον αφορά στο ματς με την Βασιλεία, δημιουργήσαμε έναν τρομερό αριθμό ευκαιριών”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην “Bild” ο Χένες.

Αναφορικά με την κόντρα Χάινκες-Ριμπερί (σ.σ. ο Γάλλος δεν είχε δώσει το χέρι του στον Γερμανό όταν βγήκε αλλαγή στο ματς με τη Βασιλεία), το επεισόδιο θεωρείται λήξαν.

“Πριν από το ματς με τη Σάλκε είχα μία συζήτηση με τον Φρανκ και όπως αποδείχθηκε ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη, αφού πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”, δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK