ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κλήρωση του κυπέλλου, εύκολο το έργο των “μεγάλων”

Με τη συμμετοχή 67 ομάδων (δεν δήλωσαν συμμετοχή Αιγάλεω, Πυρσός Γρεβενών και Καλαμάτα) πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος.

Η κλήρωση του κυπέλλου, εύκολο το έργο των “μεγάλων”

Ο κάτοχος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του Κοζάνη-Ασπρόπυργος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Θρασύβουλο. Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με το νικητή του αγώνα Εορδαϊκός-Καλλιθέα και η ΑΕΚ θα παίξει με το του Κεραυνός Κερατέας-Απόλλων Σμύρνης, που στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει το νικητή του Εθνικός Φιλιππιάδας -Πλατανιάς που θα αναμετρηθεί εν συνεχεία με την Ηλιούπολη, ενώ ο Αρης θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Πόντιοι Κατερίνης-Παναιγιάλειος, που στη συνέχεια θα παίξει με τα Τρίκαλα.

Και για όσους μπερδεύτηκαν, δείτε εδώ αναλυτικά την κλήρωση των πρώτων φάσεων της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK