ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χολέμπας: “Μπορούμε να προκριθούμε”

O Χοσέ Χολέμπας εξέφρασε μέσω δηλώσεών του σε κυριακάτικη εφημερίδα, την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί από τον όμιλό του στο Champions League.

Χολέμπας: “Μπορούμε να προκριθούμε”
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας στη Real News

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ

« Είναι ένα καλό γκρουπ. Η Άρσεναλ, η Σάλκε και η Μονπελιέ είναι ομάδες που μπορούμε να τις παίξουμε στα ίσια. Είναι σίγουρα καλύτερα από το να κληρωνόμασταν με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Την Άρσεναλ την ξέρουμε και από πέρυσι. Θα είναι αλλαγμένη σίγουρα, αφού οι σημαντικές απουσίες των Φαν Πέρσι και Σονγκ θα την επηρέασαν πολύ. Ενδεχομένως να μην είναι το ίδιο καλή με πέρυσι».

Για το αν φοβάται κάποια ομάδα

« Η λέξη φόβος είναι μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ. Ο σεβασμός είναι πιο σωστή λέξη. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε ομάδα. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους και να προκριθούμε».

Για το μυστικό της πρόκρισης

« Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι θα κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να νοιαζόμαστε για το τι θα κάνουμε εμείς. Θα πρέπει να σκεφτούμε μόνο τη δική μας ομάδα και το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς πανέτοιμοι σε αυτά τα δύσκολα ματς και ειδικά στην πρεμιέρα με την Σάλκε που είναι πολύ κοντά. Στην πρεμιέρα το Καραϊσκάκη θα… καίγεται. Με τον κόσμο μας μπορούμε να ξεκινήσουμε τα ματς νικηφόρα και να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ