Βούζας:”Χαρακτήρα μέγαλης ομάδας ο Ατρόμητος”
Έπειτα από ένα απίστευτο φινάλε στον αγώνα Ατρόμητος-Πιερικός, οι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το ματς.
” Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ανατροπή του σκορ αλλά και για το γεγονός ότι έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Πιστεύω ότι αποζημιώθηκαν όσοι ήρθαν στο γήπεδο γιατί παρακολούθησαν ένα όμορφο θέαμα“, είπε ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Βούζας.
” Εγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες οι οποίες έπαιξαν για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε νωρίς, ενώ στη συνέχεια μας βοήθησαν οι δυο αναγκαστικές αλλαγές του αντιπάλου. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε δυο γκολ με αυτόν τον τρόπο και με πείραξε περισσότερο και από το χαμένο πέναλτι των καθυστερήσεων. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δυο ήττες έχουμε στο πρωτάθλημα και οι δυο εκτός έδρας. Πάντως εδώ στο Περιστέρι μας έδωσε ο διαιτητής καθαρό πέναλτι υπέρ μας, σε αντίθεση με τα Γιάννενα όπου πεντακάθαρο πέναλτι μας το αρνήθηκε ο ρέφερι. Και είναι κρίμα γιατί ούτε στην τηλεόραση δεν το έδειξαν. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ατρόμητο ο οποίος διαθέτει ομάδα ανώτερη κατηγορίας”, δήλωσε ο κόουτς του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος.
” Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη έπειτα από την ήττα στα Γιάννενα. Στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε το γκολ, όμως μπήκαμε δυνατά στην επανάληψη και καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο να ισοφαρίσουμε αλλά και να προηγηθούμε. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται από την ποιότητα των τερματοφυλάκων που διαθέτουν και εμείς είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη”, τόνισε ο Χρήστος Καλαντζής, παίκτης του Περιστερίου.
” Γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε σε μια δυνατή έδρα. Πιστεύω όπως εξελίχθηκε έτσι το ματς δεν αξίζαμε την ήττα”, σχολίασε ο Γεράσιμος Χαϊκάλης, παίκτης του Πιερικού.