ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαλάει όπως όλα δείχνουν το θέμα του Καστίγιο

Αρνητική εξέλιξη φαίνεται ότι παίρνει το θέμα της παραχώρησης του Νέρι Καστιγιο από τη Σαχτάρ στον Ολυμπιακό, καθώς η ουκρανική ομάδα έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε σχέση με την αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Χαλάει όπως όλα δείχνουν το θέμα του Καστίγιο
Αρχικά η συμφωνία έλεγε να παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ουρουγουανός άσος για έναμισι χρόνο έναντι 1,5 εκ. ευρώ.



Το νέο έγγραφο που απέστειλε όμως η ομάδα του Ντόνετσκ ενημέρωσε τους”ερυθρόλευκους” πως ο Καστίγιο ναι μεν παραχωρείται με την μορφή δανεισμού, αλλά με περισσότερα χρήματα και με μικρότερη χρονική διάρκεια απ’ ότι προέβλεπε η αρχική -προφορική- συμφωνία.



Συγκεκριμένα, η πλευρά της Σαχτάρ αξιώνει 2 εκ. ευρώ για ένα χρόνο και όχι για ενάμισι όπως είχε συμφωνηθεί!



Όλο αυτό το αλαλούμ έχει δημιουργηθεί από την πλευρά των Ουκρανών, οι οποίοι παρουσιάζονται αντιφατικοί και μετά από αυτή την τροπή που πήρε το θέμα η διοίκηση του Ολυμπιακού αποσύρεται ουσιαστικά από την διεκδίκηση του παίκτη, εκτός αν υπάρξει υπαναχώρηση από την άλλη πλευρά, πράγμα που στους πρωταθλητές θεωρείται σχεδόν αδύνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK