ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκούραση για Ντελ Πιέρο, νοκ άουτ ο Λεγκροτάλιε

Την απόφαση να ξεκουράσει τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πήρε ο Κλαούντιο Ρανιέρι και γι’ αυτό τον λόγο δεν συμπεριέλαβε τον Ιταλό επιθετικό στην αποστολή της Γιουβέντους για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπολόνια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Ξεκούραση για Ντελ Πιέρο, νοκ άουτ ο Λεγκροτάλιε

Ο τεχνικός της «Γηραιάς Κυρίας» θέλει να έχει τον «Πιντουρίκιο» σε φουλ φόρμα για τις δύο αναμετρήσεις με Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης και γι’ αυτό το λόγο του προσέφερε την ευκαιρία να ξεκουραστεί.

Παράλληλα με τον Ντελ Πιέρο και ο Λεγκροτάλιε είναι εκτός πλάνων του Ρανιέρι, αλλά αυτός ελέω τραυματισμού που αποκόμισε στην προπόνηση της Τρίτης. Στον πάγκο των «μπιανκονέρι» αναμένεται να βρεθεί ο Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό.

Η προϊστορία της Γιουβέντους στην Μπολόνια είναι εξαιρετική, αφού τα δέκα τελευταία χρόνια δεν έχει φύγει με…σκυμμένο το κεφάλι από το «Ρενάτο Νταλ’ Άρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ