Στην Αθήνα ο Φουστέρ (vids)
"Εκανα την καλύτερη επιλογή" , τόνισε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Νταβίντ Φουστέρ. Σύντομα τελειώνουν τα θέματα Νέμεθ, Ουρτάδο και Ντιόγκο.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων:
“Έκανα την καλύτερη επιλογή και είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ερχομό μου εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο γνωστή στην χώρα μου την Ισπανία.
Υπάρχει νοσταλγία γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Ισπανία. Σήμερα θα υπογράψω το συμβόλαιό μου με την ομάδα. Θα συναντηθώ επίσης με τον Ιμπαγάσα για να μιλήσουμε όπως και με τον κύριο Βαλβέρδε με τον οποίο τα έχουμε πει μόνο στην Ισπανία”.
O Φουστέρ θα μεταβεί στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσφέρει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ενώ η Βιγιαρεάλ θα λάβει ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ.
Οσον αφορά στην περίπτωση Ντιόγκο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός (link:284991)πέρασε(/link) την Παρασκευή από τα γραφεία για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τα της Φλαμένγκο. Οπως όλα δείχνουν, ο 23χρονος φορ επιστρέφει στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού και αυτό που απομένει είναι η ανταλλαγή κάποιων φαξ με τη Φλαμένγκο για να ολοκληρωθεί η υπόθεση. Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι υπάρχει διαφορά ώρας με τη Βραζιλία οπότε θα “τραβήξει” το θέμα.
Στο μεταξύ, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ολυμπιακός έκανε βελτιωμένη προσφορά στην Εσπανιόλ και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της απόκτησης του Ισπανού μέσου.
* Δανεικός θα παραχωρηθεί ο Σοϊλέδης, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
* Η ΠΑΕ Ηρακλής αρνήθηκε την χορήγηση εισιτηρίων στον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση του Καυτανζογλείου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Το σκεπτικό των “κυανόλευκων” έχει να κάνει με το γεγονός πως γενικά δεν χορηγεί εισιτήρια σε φιλοξενούμενες ομάδες.