ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανδρας τραυμάτισε τον Φέργκιουσον στο Λονδίνο

Θύμα επίθεσης από 40χρονο άνδρα έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λονδίνο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατευθυνόταν στο σταθμό του Γιούστον όταν ο άγνωστος άνδρας του επετέθη και του κατάφερε επιπόλαια τραύματα στα πόδια.

Ανδρας τραυμάτισε τον Φέργκιουσον στο Λονδίνο
Θύμα επίθεσης από 40χρονο άνδρα έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Λονδίνο ο Σερ
Αλεξ Φέργκιουσον. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατευθυνόταν στο σταθμό του Γιούστον όταν ο άγνωστος άνδρας του επετέθη και του κατάφερε επιπόλαια τραύματα στα πόδια.

O δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και αναμένεται να δικαστεί την Τετάρτη σε δικαστήριο του κεντρικού Λονδίνου αφού του έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες.

Ο ίδιος ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν έχει μιλήσει για το περιστατικό. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, δεν εμπνέει ανησυχία αφού τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK