Πολλά προβλήματα για Ιωνικό
Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ιωνικού, Νίκος Γκουλής, εν όψει του αγώνα με τον Πιερικό, που θα γίνει το Σάββατο (1/11) στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Eθνικής.
Ο Γιαπωνέζος επιθετικός του Ιωνικού, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του ποδιού, δεν έχει προπονηθεί από την Δευτέρα και μετά και το βράδυ της Τετάρτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα γίνουν γνωστά αύριο, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες.
Οσον αφορά στον Μακόρ, ο Λιβεριανός προπονείται μεν με την ομάδα αλλά πονάει καθώς ταλαιπωρείται από μετατραυματική αρθρίτιδα και συνεπώς η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη.
Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού για τον αγώνα με τον Πιερικό θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το μεσημέρι, οπότε ο κ. Γκουλής θα επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή, για το ματς της Κατερίνης.