Με απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο
Χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές της θα παραταχθεί η Βέροια στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (15/03, 15:00) με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική της Super League.
Συγκεκριμένα ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μαχαμαντού Σισοκό και Νίκου Καλτσά, του τραυματία Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, του Πετρ Τραπ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και του Ζεζίνιο.
Η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ενώ μετά το τέλος της ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.
Την αποτελούν οι Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοβ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης και Μάνος.