ΜΠΑΣΚΕΤ

Φοβού τη… FIBA ενόψει Παγκοσμίου

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις της εθνικής ομάδας, καθώς ενόψει Μουντομπάσκετ εγκυμονεί ο κίνδυνος της τιμωρίας των Ελλήνων διεθνών από τη FIBA, η οποία σε αντίστοιχα θέματα έχει δείξει και στο παρελθόν ιδιαίτερα ευαίσθητη. Σε μια τέτοια περίπτωση, που δεν μπορεί να αποκλειστεί, ο Γιόνας Καζλάουσκας δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Φοβού τη… FIBA ενόψει Παγκοσμίου
Ήδη οι άνθρωποι της εθνικής σε συνεργασία με την ομοσπονδία έχουν αρχίσει να στοιχειοθετούν την
υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν στην περίπτωση που κληθούν να απολογηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξουν πως όλα ξεκίνησαν από τις
δύο γροθιές του Τεόντοσιτς στον Αντώνη Φώτση και ολοκληρώθηκαν
με την “καρεκλιά” του Νέναντ Κρσιτς στον Γιάννη Μπουρούση. Μάλιστα ο διεθνής σέντερ κλήθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή
να καταθέσει άμεσα για το περισταστικό, όπως και έγινε. Ήταν κάτι που υποχρεούταν να πράξει βάσει της ελληνικής νομοθεσίας.




Τσαρτσαρής: “Πάντα οι ίδιοι προκαλούν προβλήματα”

Από τους διεθνείς ο μόνος που μίλησε ήταν ο Κώστας Τσαρτσαρής λέγοντας: ” Συγγνώμη από όλον τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι γιατί οι εικόνες αυτές δεν συνάδουν με το ολυμπιακό πνεύμα. Θα πω όμως δυο λόγια για κάποια παιδιά που τρώνε ψωμί στο σπίτι μας και προκαλούν προβλήματα. Κάποιοι θα πρέπει να τα δουν αυτά. Έρχονται στην Ελλάδα και προκαλούν και είναι πάντα τα ίδια πρόσωπα. Ας τα δουν λίγο όλα αυτά οι υψηλά ιστάμενοι. Η Ελλάδα απαρτίζεται από ταλαντούχα παιδιά και είναι κρίμα να παίρνουν τις θέσεις και τα χρήματα που δίνουν οι ομάδες εκείνοι που προκαλούν προβλήματα “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK