ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννάκης: “Με ενδιαφέρει το τελικό σκορ”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έδειξε να προβληματίζεται από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο και εμφανίστηκε ικανοποιημένος που στο τέλος ήρθε η νίκη.

Γιαννάκης: “Με ενδιαφέρει το τελικό σκορ”
Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μάλαγα, ο “Δράκος” επεσήμανε:

Είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και τη διαχείριση του παιχνιδιού. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα, βρίσκαμε ρυθμό και παίζαμε καλύτερα στην άμυνα. Αυτό που μετράει είναι να παίρνουμε τις νίκες και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.

Πρώτος στόχος μας είναι να βάλουμε ένα εύκολο καλάθι μέσα από συνεργασίες και μετά να κοιτάξουμε το μακρινό σουτ. Πάντα το λέι απ είναι πιο εύκολο από ένα τρίποντο. Έχουμε, πάντως, παίκτες να ευστοχήσουν και παίκτες που θα διεκδικήσουν επιθετικό ριμπάουντ.

Με ενδιαφέρει τι γράφει το σκορ στο τέλος. Το ξεκίνημα είναι απλά η εκκίνηση, γίνεται η αναγνώριση των αντιπάλων. Σημασία έχει τι γίνεται στο τέλος. Εμάς μας ενδιαφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι μετά το 39.50, η διαφορά είναι πάνω από πέντε ή έξι πόντους

“.

Από την πλευρά του, ο Άιτο Ρενέσες δήλωσε: ” Ξεκινήσαμε ιδανικά με εξαιρετικά ποσοστά στα σουτ, είχαμε καθαρό μυαλό και προσεκτική άμυνα. Όσο περνούσε η ώρα, χάναμε την συγκέντρωσή μας και ο Ολυμπιακός κέρδισε τις μάχες. Κάναμε πολλά σουτ τριών πόντων εκτός συστήματος, όπως αυτά του Χέισλιπ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK