ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χότζσον – Μπενίτεθ σημειώσατε… 1

Ο Ρόι Χότζσον δείχνει να είναι ο κερδισμένος στην άτυπη αλλά πλέον ουσιαστική μάχη κόντρα στον Ράφα Μπενίτεθ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ δήλωσε πως ούτε ο Χαβιέ Μασεράνο αλλά ούτε ο Ντιρκ Κάουτ θα αλλάξουν ομάδα για να πάνε στην Ίντερ.

Χότζσον – Μπενίτεθ σημειώσατε… 1
Ο 63χρονος ανέφερε μάλιστα και χαρακτηριστική συνομιλία με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη των πρωταθλητών Ευρώπης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του: «
Δεν είναι αλήθεια πως ο Ντιρκ Κάουτ πηγαίνει στην Ίντερ. Μίλησα με τον Μάσιμο την Τετάρτη σχετικά με το αν πρόκειται να πάρει παίκτες της Λίβερπουλ και μου είπε πως δεν πρόκειται. Ο Ντιρκ είναι σε αυτήν την κατηγορία, έτσι δεν είναι;».



Χότζσον και Μοράτι έχουν συνεργαστεί στην Ίντερ παλιότερα, άρα η συζήτηση δεν μπορεί παρά να έχει απόλυτη εγκυρότητα. Σ’ ότι αφορά στον Μασεράνο, ο Χότζσον απαίτησε από την Ίντερ να απαντήσει στις απαιτήσεις της Λίβερπουλ που ανέρχονται στα
25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Μοράτι του είπε πως δεν θα καταθέσει προσφορά.



Το συγκεκριμένο ποσό δεν επιτρέπει ούτε την Μπαρτσελόνα να πιέσει για να αποκτήσει τον Αργεντινό διεθνή μέσο. Συνεπώς, ο Μασεράνο, η οικογένεια του οποίου δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο Λίβερπουλ και γι’ αυτό πρώτιστα θέλει να φύγει, θα έχει τη δυνατότητα να ξανακοιτάξει στην αγορά στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους.



Αντιθέτως, ο
Αλμπέρτο Ακουιλάνι που λόγω τραυματισμών ποτέ δεν βρέθηκε σε θέση να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα, καταλήγει δανεικός για φέτος στη Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK