ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H φράση-κλειδί του Νιόπλια που άλλαξε τα αποδυτήρια

Η περιορισμένη χρονικά μέχρι στιγμής παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρομήτου δεν είναι δυνατόν να οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα.

H φράση-κλειδί του Νιόπλια που άλλαξε τα αποδυτήρια
INTIME SPORTS

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι στο Μαζαράκειο ο Κοζανίτης τεχνικός οι ποδοσφαιριστές ανάσαναν. Η αλήθεια είναι ότι επί ημερών Ρικάρντο Σα Πίντο υπήρχε αρκετή πίεση ακόμη και στη ρουτίνα των προπονήσεων η οποία, όπως ισχυρίζονται οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήταν τουλάχιστον υπερβολική.

Ο Νιόπλιας αποφόρτισε τους ποδοσφαιριστές σχεδόν από την πρώτη ομιλία λέγοντας “ηρεμήστε, παίξτε το ποδόσφαιρο που ξέρετε και εγώ είμαι εδώ για να δώσω ευκαιρίες σε όλους”.

Η παραπάνω φράση αλλά και μερικές ακόμη του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού έφεραν ξανά τη γαλήνη στα αποδυτήρια του Ατρομήτου κάτι που άλλωστε φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα η αλλαγή θέσης του Κατσουράνη και η επιστροφή του στον άξονα έκανε τη διαφορά. Αλλά αυτό έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK