ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σύμμαχος” το άγχος του Παναθηναϊκού

Το άγχος του Παναθηναϊκού που "παίζει" σε κάθε ματς το πρωτάθλημα είναι "σύμμαχος" του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

“Σύμμαχος” το άγχος του Παναθηναϊκού

Ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε την Παρασκευή σχήμα με τους Σταφυλίδη, Νιμανί και Γιάννου, αλλά αναμένεται ότι, λόγω εμπειρίας, ο Λίνο, ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης θα βρίσκονται τελικά στην αρχική 11άδα.

Για πρώτη φορά βασικός θα είναι και ο νεαρός Αποστολόπουλος, αφού οι άλλοι δυο δεξιοί μπακ, Έτο και Σνάουτσνερ είναι τραυματίες. Μια μικρή επιφύλαξη υπάρχει για τον τερματοφύλακα, καθώς ο Γλύκος προέρχεται από τραυματισμό και ίσως παίξει ο Χαλκιάς (ο Κρέσιτς είναι τραυματίας).

Κατά τα άλλα, οι θέσεις στην 11άδα είναι δεδομένες: οι Μαλεζάς και Τσιρίλο θα είναι οι στόπερ, οι Γκαρσία, Λαζάρ και Φωτάκης οι κεντρικοί χαφ και ο Γεωργιάδης αριστερά στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK