ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα 2-0 της Εθνικής Παίδων από την Τσεχία

Με ήττα 2-0 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Τσεχίας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Παίδων, στο τουρνουά "Aegean Cup" που διοργανώνει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας.

Ήττα 2-0 της Εθνικής Παίδων από την Τσεχία

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν οι εξής: Καπίνος, Κωνσταντινίδης, Δημακάκος, Σιμιχανίδης, Καντούτσης, Καραγκούνης, Κρητικός (68′ Τσιμίκας), Γιαννόπουλος (64′ Παιδάκης), Μαυριάς, Μουζακίτης (53′ Βαλκάνος), Τσιλιανίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, ανέφερε: ” Η αγωνιστική εικόνα των παιδιών στη σημερινή αναμέτρηση ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία. Πιστεύω ότι το σκορ αδικεί την ομάδα μας, καθώς ήμασταν ανώτεροι από τους Τσέχους. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και για μία ακόμα φορά μάς στοίχισαν τα ατομικά λάθη, αλλά και οι ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ