ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αιχμές” Σανιά για Άρσεναλ

Έκπληκτος από την αποχώρηση των 2 κορυφαίων παικτών της περσινής σεζόν έμεινε ο Μπακαρί Σανιά, όπως εξομολογήθηκε στη γαλλική αθλητική εφημερίδα "Equipe", αφήνοντας αιχμές για τις επιλογές της Άρσεναλ.

“Αιχμές” Σανιά για Άρσεναλ
Football : Arsenal / Newcastle United - Premier League - 07.11.2010 - Bacary Sagna ( Arsenal ) BPI / Panoramic

Ο 29χρονος δεξιός μπακ των “κανονιέρηδων” σημείωσε ότι περίμενε την αποχώρηση του Ρόμπιν φαν Πέρσι, αλλά “ο Άλεξ Σονγκ ήταν μία έκπληξη. Είναι 24 ετών κι είχε 3 χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Όταν βλέπεις τους 2 καλύτερους παίκτες σου την περσινή σεζόν να φεύγουν, αναρωτιέσαι”.

Ο Ολλανδός επιθετικός και 1ος σκόρερ της περσινής Premier League, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο αμυντικός μέσος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Μπαρτσελόνα.

“Στο δρόμο, οι φίλαθλοι μερικές φορές έρχονται και μου μιλάνε. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ενοχλημένοι. Είμαι σαν κι αυτούς. Δεν καταλαβαίνω τα πάντα”.

Εν συνεχεία, ο διεθνής Γάλλος μίλησε για προηγούμενες περιπτώσεις σημαντικών παικτών που έφυγαν από την ομάδα του Λονδίνου, όπως ο Σαμίρ Νασρί κι ο Γκαέλ Κλισί: “Το Μάιο, παρακολούθησα στην τηλεόραση τη Μάντσεστερ Σίτι να παρελαύνει. Είδα το Σαμίρ και τον Γκαέλ να σηκώνουν το πρωτάθλημα. Σε κάνει να θέλεις κι εσύ. Εκ των υστέρων, αποδείχθηκε σωστή η απόφασή τους”.

Όταν, δε, ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του που λήγει το 2013-2014 και εάν κάποιος από το σύλλογο μίλησε μαζί του, απάντησε: “Όχι, κανείς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ