“Ο πρίγκιπας θα έρθει με τιμές και δόξες”
"Είμαι πεπεισμένος ότι η το deal θα ολοκληρωθεί", δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας ο οποίος τόνισε ότι ο πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα με τιμές και δόξες.
«Το κλίμα είναι θετικό. Μίλησα ήδη με το δικηγόρο. Αφήστε κι εσείς επιτέλους να γίνει το deal. Όλο λέτε, λέτε, λέτε…», δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα SportDay. «Τι είναι ο πρίγκιπας; Βαλίτσα; Ο πρίγκιπας θα έρθει με τιμές και δόξες. Εγώ πιστεύω πως όλα θα τελειώσουν θετικά», τόνισε ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος υποστήριξε: «Θα συναντηθώ με τον πρίγκιπα και θα πάρω την εξουσιοδότηση», τονίζει. Ο δικηγόρος, Παναγιώτης Πετρόπουλος, περιμένει το έγγραφο για να ενεργήσει. «Για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να έχω το έγγραφο του πληρεξούσιου. Δεν αμφισβητώ την προφορική εντολή που έχω στα χέρια μου, αλλά μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε. Ενημέρωσα τον κ. Τσάκα για τις επαφές μου με τους δικηγόρους του κ. Βαρδινογιάννη και με διαβεβαίωσε πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει και πως θα έχω σύντομα το χαρτί στα χέρια μου».