ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κέρκυρα για συζητήσεις ο Ηλιάδης

Από τις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου της Κέρκυρας θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Πανιώνιο ο Στέλιος Ηλιάδης.

Στην Κέρκυρα για συζητήσεις ο Ηλιάδης

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον Νίκο Λυράκη και πιθανολογείται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φαίακες.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ηλιάδης να επισκεφθεί και το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Όπως και να ‘χει, πάντως, ο πρώην άσος του Ηρακλή θέλει να πάρει μία γεύση από το -κατά τα φαινόμενα- επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της Κέρκυρας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η οποία αποτελείται από τους εξής: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Όσμαν, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Γκουστάβο, Καλαντζής, Μετίν, Αγρίτης, Λόβιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ