Γκουαρδιόλα: “Η Αρσεναλ δεν μπορούσε να αλλάξει 3 πάσες”
Καυστικός όσον αφορά στην απόδοση της Αρσεναλ εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δήλωσε πως η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη και πως οι Αγγλοι "δεν μπορούσαν να αλλάξουν 3 πάσες".
“Παίξαμε καταπληκτικά τόσο στο 11 εναντίον 11 όσο και στο 11 εναντίον 10. Η Αρσεναλ είναι καλή ομάδα, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει 3 πάσες στη σειρά. Καταλαβαίνω τα παράπονα της Αρσεναλ. Ετσι είναι οι κανονισμοί, αλλά τους καταλαβαίνω”, υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός.
Τη Λιόν θέλει ως αντίπαλο της Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση ο Ερίκ Αμπιντάλ, όπως τόνισε ο πρώην παίκτης των “γκον”: “Η Λιόν θα ήταν μία καλή επιλογή. Θα ήθελα να περάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης”.
Ο Αντριάνο, από την πλευρά του, στάθηκε στους φιλάθλους: “Οι φίλαθλοι μας βοήθησαν αρκετά, νιώσαμε την υποστήριξή τους”.
Ο Ιμπραχίμ Αφελάι ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: “Ο Μέσι είναι από άλλον πλανήτη”.