Διαμαντίδης-Παπαλουκάς: “Η Εθνική έχει να δώσει πολλά ακόμα”
Οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης κάνουν τον απολογισμό τους, μέσα από το κοινό τους blog, μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ και μία μέρα μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.
Αναλυτικά:
Η ζωή συνεχίζεται…
Το Ευρωμπάσκετ τελείωσε. Θα μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω μ’ ένα μετάλλιο. Δεν τα καταφέραμε. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Μαζί με τις νίκες υπάρχουν και οι ήττες.
Δεν απογοητευόμαστε. Ούτε είναι μικρό πράγμα η 4η θέση στην Ευρώπη. Είμαστε όλα τα παιδιά εντάξει με τους εαυτούς μας και με τις συνειδήσεις μας. Γιατί σε όλα τα παιχνίδια δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Η Εθνική έχει πολλά να δώσει ακόμα. Εχει μέλλον.
Τώρα μας μένουν λίγες μέρες ξεκούρασης, πριν μπούμε πάλι στις προπονήσεις. Αυτή τη φορά με τους συλλόγους μας, τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας από αυτήν τη γωνιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα είναι ο τόπος συνάντησής μας. Για να τα λέμε και να κρατάμε επαφή.
Είσαστε όλοι υπέροχη συντροφιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε τις προσπάθειές μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση, ειδικά μετά τις ήττες, για τα καλά λόγια και για την πίστη σ’ εμάς.
Υ.Γ: Ενα ευχαριστώ από καρδιάς στο Νίκο Χατζηβρέττα για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα. Υπήρξε ο ιδανικός συμπαίκτης”.