ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για να… χαλαρώσει θέλει η Ξάνθη

Τους τρεις βαθμούς, που θα τις εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League και τη νέα σεζόν, θα κυνηγήσει το Σάββατο (12/03) στις Σέρρες, η Ξάνθη.

Νίκη για να… χαλαρώσει θέλει η Ξάνθη
Κόντρα στον
Πανσερραϊκό, ο
Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του την ίδια αποφασιστικότητα που έδειξαν και κόντρα στην Κέρκυρα, γνωρίζοντας πως με νίκη μπορεί να καταστρώσει άνετα τα σχέδιά του για την επόμενη χρονιά.

Οι Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Ζαρόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι και Παύλος Καθάριος θα ενσωματωθούν στην ομάδα Νέων, που το πρωί του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα των “λιονταριών”.

Την ίδια στιγμή, οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ολουμπάγιο Αντεφέμι με τη φανέλα της Ξάνθης, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους ανθρώπους της εθνικής Νιγηρίας, οι οποίοι τον ειδοποίησαν ότι θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην Αιθιοπία, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Την αποστολή της Ξάνθης αποτελούν οι: Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Καριόκα, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Γκλέισον, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Καζάκης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σουάνης, Φλίσκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK