ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραούλ Γκαρθία: “Δύσκολα τα ματς με Ολυμπιακό”

Με αφορμή την πρεμιέρα του Champions League την ερχόμενη εβδομάδα, ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε σε ισπανικό μέσο για τους στόχους της φετινής σεζόν, αλλά έκανε και ένα σχόλιο για τους αντιπάλους της ομάδας του. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Ραούλ Γκαρθία: “Δύσκολα τα ματς με Ολυμπιακό”

Λίγες μέρες απομένουν για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League για τη φετινή σεζόν. Η Ατλέτικο δίνει το πρώτο της ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον μέσο της ομάδας, Ραούλ Γκαρθία, το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ισπανός σε συνέντευξή του στην “MundoDeportivo”:

Για τους στόχους της φετινής σεζόν:

“Φυσικά και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως ομάδας, όπως ήμασταν την περσινή σεζόν. Να προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά χρειάζεται να ξεπεράσουμε ξανά τους εαυτούς μας. Τώρα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το Champions League, αν και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια στους ομίλους”.

Για την τιμωρία του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θα απουσιάσει σε αρκετούς αγώνες του πρωταθλήματος:

“Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που μας δίνει ζωντάνια, ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα και ζει με διαφορετικό πάθος την κάθε στιγμή”.

Για τον πρώτο όμιλο του Champions League, όπου φαβορί θεωρείται η Γιουβέντους και μετά υπάρχει ο Ολυμπιακός:

“Το όνομά της λέει αρκετά από μόνο του. Πρόκειται, όμως, για έναν δύσκολο όμιλο και δεν μπορεί να αποφασίσεις για τον κάθε αντίπαλο. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολα εντός και εκτός έδρας. Επίσης, η Μάλμε δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε καλά, ιδιαίτερα στο πρώτο μας παιχνίδι (στο Καραϊσκάκη)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ