Πριμ 30000 ευρώ στον ΠΑΟΚ
Όλα τα θεμιτά μέσα επιστρατεύει ο ΠΑΟΚ για να νικήσει τον Πανελλήνιο την Τετάρτη στην Πυλαία και να ανανεώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.
Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αν νικήσουν τον Πανελλήνιο θα εισπράξουν έκτακτο πριν
30000 ευρώ από τον Κώστα Αμοιρίδη,
εκπροσώπου χορηγού εταιρίας
Eν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του τη Δευτέρα ο τεχνικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος: «Μιλήσαμε αρκετά με τους παίκτες, είναι σημαντικό να υπάρχει καλή ψυχολογία και το κεφάλι όλων να είναι ψηλά. Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος από τη θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι μας να είμαι έτοιμοι, με καλό ηθικό, γιατί μας περιμένουν τρεις μεγάλες μάχες. Για αυτό μιλήσαμε στα παιδιά για την υπερηφάνεια τους, για το γεγονός ότι πρέπει να σεβαστούν και τους εαυτούς τους και τον κόσμο που τους στήριξε και θα τους στηρίξει ως το τέλος, αλλά και για το σεβασμό που πρέπει να υπάρχει απέναντι στο έμβλημα του ΠΑΟΚ και στην ιστορία του».
«Τα μηνύματα που έρχονται και σε μένα για την παρουσία του κόσμου είναι θετικά. Θα έχουμε πολύ κόσμο, ξέρω ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων και οι φίλαθλοί μας θα είναι στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι ως σύλλογος δεν διάγουμε τις καλύτερές μας μέρες. Θα επαναλάβω όμως ότι για τον αγώνα της Τετάρτης δεν πρέπει να μείνει ούτε ένα εισιτήριο. Το γήπεδο θα πρέπει να γεμίσει και οι φίλαθλοί μας, πέρα από τη θερμή τους συμπαράσταση προς την ομάδα, να έχουν υπομονή και να είναι προσεκτικοί, γιατί τους θέλουμε μαζί μας και στο επόμενο παιχνίδι».