Πετράκης: “Πληρώσαμε ένα κακό πρώτο πεντάλεπτο”
Ο Γιάννης Πετράκης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα του ΠΑΣ από την Καλλονή. Ο προπονητής των Ηπειρωτών τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.
“Νομίζω ότι σήμερα πληρώσαμε ένα κακό πρώτο πεντάλεπτο, επτάλεπτο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, που η Καλλονή μέσα από στημένες φάσεις κατάφερε να προηγηθεί. Στη συνέχεια η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες, η εικόνα που είχαμε σαν ομάδα, οι προϋποθέσεις και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν σημαντικά. Είμαστε πάρα πολύ δημιουργικοί σαν ομάδα απέναντι στην Καλλονή που πιστεύω ότι μόνο με περιφερειακά σουτ έγινε κάποια στιγμή επικίνδυνη. Νομίζω ότι αδικεί την προσπάθεια και την εικόνα που είχαμε σήμερα σαν ομάδα και μας αφήνει πίκρα, γιατί πιστεύω απ’ το σημερινό παιχνίδι δικαιούμαστε περισσότερα πράγματα.
Όμως αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι αν έχουμε αυτή τη συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, στο τέλος πάντα πιστεύω ότι αποδίδεται το δίκιο και στο τέλος θα εισπράξουμε αυτό που δικαιούμαστε”.
Για τους στόχους και τις βλέψεις του ΠΑΣ: “Εμάς ο στόχος μας είναι κάθε Κυριακή να κερδίζουμε σκαλοπάτια και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε το σκαλοπάτι, αν το κερδίζαμε θα ήμασταν κοντά σε ομάδες που είναι στην 5η θέση. Όταν είσαι κοντά πάντα προσπαθείς για το καλύτερο. Χάσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά έχουμε άλλα 9 μπροστά μας. Θα προσπαθήσουμε και το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος για το τι έχουμε καταφέρει”.
Για τις αλλαγές που έκανε μετά το 80ο λεπτό, όπως και με τον Πανιώνιο: “Δεν έχει αλλάξει κάτι στα σχέδιά μας, απλώς ανάλογα με το παιχνίδι προσπαθώ να διαχειριστώ το έμψυχο υλικό με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τους παίκτες στον πάγκο, αλλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο της ομάδας”.