ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλησαν Κλάους-Βρύζας, περιμένουν και Αγγελίδη

Παρά τη θέληση της οικογένειας Αθανασιάδη να γίνει την Τρίτη (9/9) το ραντεβού του με τον Ζήση Βρύζα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, αυτό που τελικά αποφασίστηκε είναι να μετατεθεί για το επόμενο διήμερο.

Μίλησαν Κλάους-Βρύζας, περιμένουν και Αγγελίδη

Όπως εξήγησε ο Ζήσης Βρύζας στον Στέφανο Αθανασιάδη, στο σύντομο τετ-α-τετ που είχαν πριν την απογευματινή προπόνηση, τη θέση της ΠΑΕ θα εκφράσει ο Ιάκωβος Αγγελίδης που και την Τρίτη ήταν στην Γενεύη για τη συνεδρίαση του European Club Association.

Συμφώνησαν, πάντως , πως μέσα στην εβδομάδα πρέπει να κλείσει το θέμα γιατί ακολουθούν συνεχόμενοι αγώνες και δεν θα υπάρχει άλλος ελεύθερος χρόνος.

Με διεθνείς η προπόνηση, “ανεβαίνει” ο Κίτσιου

Eπέστρεψαν και συμμετείχαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Ρόμπερτ Μακ, Εργκούς Κάτσε, Ράζβαν Ρατς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Στέλιος Πόζογλου και Ευθύμης Κουλούρης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ Στέφανος Αθανασιάδης και ο Παναγιώτης Γλύκος προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

O Στέλιος Κίτσιου, o οποίος κόντρα στην Ζίμπρου υπέστη κάκωση ισχίου, ανέβασε ρυθμούς και η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά, ενώ βελτιωμένη είναι η κατάσταση και του Χέντβιχες Μαντούρο.

ΟΕγιάλΓκολάσα, τέλος, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις και οΔημήτρηςΚωνσταντινίδηςσυνέχισε αποκατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK