Η βραδιά του Ρέτζι Μίλερ
Την κορυφαία στιγμή στην αθλητική καριέρα του έζησε στο Σπρίνγκφιλντ ο Ρέτζι Μίλερ, έχοντας πια τη δική του ξεχωριστή θέση του στην ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ.
Ένας εκ των κορυφαίων σουτέρ που εμφανίστηκαν ποτέ στο ΝΒΑ, ο δεύτερος σήμερα σε εύστοχα τρίποντα (2.560) πίσω από τον Ρέι Άλεν, ανέβηκε στο βήμα και συνοδευόμενος από τους Μάτζικ Τζόνσον και Τσαρλς Μπάρκλεϊ έγινε μέλος του Hall of Fame.
Δεν ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας Μίλερ που κατέκτησε την ύψιστη αυτή τιμή. Η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδερφή του, Σέριλ, δύο φορές MVP του κολεγιακού πρωταθλήματος, κατείχε ήδη τα πρωτεία. Σ’ αυτήν μάλιστα αφιέρωσε τη βραδιά ο πάλαι ποτέ ηγέτης των Ιντιάνα Πέισερς, τους οποίους υπηρέτησε χωρίς διάλειμμα από το 1987 έως το 2005.
” Δεν θα ήμουν στη σκηνή, αν δεν υπήρχες εσύ. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Εσύ με έφερες μέχρι εδώ και σ’ ευχαριστώ για τη βοήθεια“, δήλωσε από μικροφώνου ο Μίλερ.
Μαζί με τον Μίλερ, ο οποίος ανέβηκε τελευταίος στην εξέδρα, μέλη του Hall of Fame έγιναν επίσης ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ, Ντον Νέλσον, οι Ντον Μπαρκσντέιλ και οι Τζαμάλ Ουίλκς, Μελ Ντάνιελς, Ραλφ Σέιμσον, Φιλ Νάιτ, Τσετ Ουόκερ, Κατρίνα ΜακΛέιν, Λίντια Αλεξέεβα, Χανκ Νίκολς και η γυναικεία ομάδα Redheads, η αντίστοιχη των Harlem Globetrotters.