Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μ. 2-1
Πιο εύκολα απ,ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η Αϊντχόφεν επικράτησε 2-1 της ΤΣΣΚΑ και πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Καλύτεροι οι Ολλανδοί, στο τέλος πίεσαν για την ανατροπή οι φιλοξενούμενοι.
Πιο εύκολα απ,ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, η
Αϊντχόφεν επικράτησε
2-1 της
ΤΣΣΚΑ και πήρε το πολύτιμο “τρίποντο” στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Καλύτεροι οι Ολλανδοί, στο τέλος πίεσαν για την ανατροπή οι φιλοξενούμενοι.
Το συγκρότημα του Ρόναλντ Κούμαν πίεσε από το πρώτο λεπτό και επιδίωξε ένα γρήγορο γκολ, αλλά το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς τη μεγάλη φάση και βέβαια το γκολ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αναζήτησαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και αφού προηγήθηκε ένα δοκάρι στο 55′ με τον Κέβερμανς, πήραν το προβάδισμα με τον Λάζοβιτς στο 59ο λεπτό.
Στο 80ο λεπτό, η Αϊντχόφεν “καθάρισε” τη νίκη με τέρμα του Πέρες. Το μόνο που κατάφερε η ΤΣΣΚΑ ήταν να μειώσει στο 89ο λεπτό με τον Λοβ, αλλά ήταν ήδη αργά για να γίνει η ανατροπή.