ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Παπαδόπουλου

Η πρώτη συμμετοχή του Αβρααμ Παπαδόπουλου σε αποστολή επίσημου αγώνα είναι γεγονός.

Η επιστροφή του Παπαδόπουλου

Ο Ελληνας στόπερ, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, συμπεριλήφθηκε στα σχέδια του Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τον Φωκικό για το Κύπελλο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μασάντο, Φουστέρ, Μπονγκ και Σαλίνο καθώς και οι Σάμαρης, Βάις, Σαβιόλα και Σιόβας,

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Καμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπασάββας, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Γιαταμπαρέ.

Με Unicef στη φανέλα

Εν τω μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Unicef για τη διαφήμιση στην “ερυθρόλευκη” φανέλα. Η πειραϊκή ΠΑΕ μάλιστα θα χρειαστεί να καταβάλει ένα ποσό για να προβάλει το λογότυπο του διεθνούς οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK