Χτύπησε ο Κούπερ
Ο Ντι Τζέι Κούπερ χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης και την Παρασκευή (21/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Χαμηλά στο αριστερό πόδι χτύπησε την Πέμπτη ο Ντι Τζέι Κούπερ και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Κηφισιά είναι αμφίβολη τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις εξετάσεις της Παρασκευής.
Ο Μαρκ Πέιν, εξάλλου, δεν προπονήθηκε επειδή ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάστασή του.
Αναφορικά με την επέτειο των 20 ετών από την κατάκτηση του Κύπελλου Κόρατς, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Κηφισιά ο κόσμος θα μπορεί να δει τα μέλη της ομάδας του 1994, αλλά και αμέσως μετά το τέλος (π.χ. με κάποια εκδήλωση).