Συγκέντρωση οπαδών έξω από τα γραφεία του Παππά. Τι συζήτησαν
Οπαδοί της Original συγκεντρώθηκαν ειρηνικά το απόγευμα της Τρίτης έξω από τα γραφεία του Πέτρου Παππά στο Μαρούσι.
Μετά την προ δύο εβδομάδων συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου στα Πατήσια, ο κόσμος της ΑΕΚ επισκέφτηκε τα γραφεία του Πέτρου Παππά προκειμένου να πιέσει με τον τρόπο τους για να βρεθεί λύση για την αγαπημένη τους ομάδα.
Υπενθυμίζουμε πως ο κ.Παππάς αποπλήρωσε εσχάτως το δάνειο της Morgan Stanley και ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να συναντηθεί με τους υπόλοιπους μετόχους και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάτι όμως που ναυάγησε.
Ο Πέτρος Παππάς κατέβηκε στο δρόμο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι περίπου 100 οπαδοί της ομάδας και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις και τη δική του παρουσία στην ομάδα. Τους έκανε μία μικρή ενημέρωση πως όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει την ΑΕΚ και ήταν αυτός που έδωσε λύση στην αποπληρωμή του δανείου της Morgan Stanley. Επίσης, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, άφησε να εννοηθεί πως θα βοηθήσει ξανά την ΑΕΚ, αλλά ζήτησε μεγαλύτερη ενεργοποίηση του Νίκου Νοτιά.
Εγινε κουβέντα και στο θέμα της πιθανότητας να αντάμωναν οι μέτοχοι μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είπε ότι ο ίδιος ήταν θετικός και θα πήγαινε, ενώ το ίδιο ήταν και ο Μελισσανίδης, Βλέπει, όμως, ότι είναι μία ιστορία που δεν προχωράει λόγω άρνησης των Γκούμα-Χατζηιωάννου.
Από την πλευρά τους οι οπαδοί παρότρυναν τον Παππά να συνεχίσει να βοηθά την ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος τους είπε να μην πιστεύουν τους δημοσιογράφους που λένε ότι είναι ο πιο πλούσιος Ελληνας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί ετοιμάζουν ανάλογη επίσκεψη και στα γραφεία του Πόλυ Χατζηιωάννου.