ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε Σάντσες ο Λεβαδειακός

Την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού μέσου, Ματίς Αριέλ Σάντσες για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (10/9) ο Λεβαδειακός.

default image

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, ανακοινώνοντας την Τετάρτη (10/9) την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού μέσου, Ματίς Αριέλ Σάντσες, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Βοιωτίας.

H ανακοίνωση του Λεβαδειακού: “Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Matías Ariel Sánchez.

Ο αργεντινός μέσος (κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου) υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Έχει γεννηθεί στις 18/8/1987 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις Racing Club και Estudiantes, στο MLS με τη φανέλα των Columbus Crew, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η Arsenal de Sarandí”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK