ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκαρνέτ: “Θα πάρω σύνταξη στη Βοστόνη”

Ο Κέβιν Γκαρνέτ - ένας από τους καλύτερους φόργουορντ των τελευταίων 20 ετών στο ΝΒΑ - με δηλώσεις του τονίζει ότι είναι ευτυχισμένος στους Σέλτικς και αποκαλύπτει ότι θα πάρει... σύνταξη με το "τριφύλλι" στο στήθος.

Γκαρνέτ: “Θα πάρω σύνταξη στη Βοστόνη”

Οι δηλώσεις του Κέβιν Γκαρνέτ:

“Σίγουρα θα συνταξιοδοτηθώ στη Βοστόνη,” ομολόγησε το αστέρι του ΝΒΑ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου με την Σέλτικς.”Η πόλη είναι υπέροχη και έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Βλέπω το μέλλον μου μόνο εδώ”.

Με τους Σέλτικς ο Γκαρνέτ έχει δεθεί πλέον συναισθηματικά με τους Σέλτικς, ομάδα με την οποία κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της καριέρας του το 2008.

Ο KG είναι 13 φορές All Star, έχει παίξει 1.255 αγώνες της κανονικής περιόδου και έχει σημειώσει συνολικά 24.270 πόντους, 13.313 ριμπάουντ, 5.065 ασίστ και 1.908 τάπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK