ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βαρβέρδε κράτησε παίκτη με αύξηση ρήτρας… 1200%!

Μετά τον Ζεράρ Πικέ η Μπαρτσελόνα ανανέωσε το συμβόλαιο ενός ακόμα βασικού ποδοσφαιριστή με μία διαφορά. Υπό τον φόβο των Αράβων, αφού την πάτησαν ήδη μία φορά, αύξησαν τη ρήτρα του κατά 1200%!

Ο Βαρβέρδε κράτησε παίκτη με αύξηση ρήτρας… 1200%!
Sergi Roberto AP Images

Όπως φαίνεται οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν ένα μεγάλο κακό και ένα αντίστοιχο καλό όταν “έκλεψαν” τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα. Κακό γιατί χάθηκε ο παίκτης, ενώ καλό γιατί πλέον οι κορυφαίοι σύλλογοι βάζουν τεράστιες ρήτρες στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών τους έτσι ώστε να μην έχουμε νέους… “Νεϊμάρ”.

Πρώτος-πρώτος πήρε σειρά ο Ερνέστο Βαλβέρδε που ανανέωσε το συμβόλαιο του Ζεράρ Πικέ, ενώ σειρά πήρε και ο Σέρχι Ρομπέρτο. Στον 25χρονο δεξιό οπισθοφύλακα μάλιστα, η Μπάρτσα έβαλε ρήτρα 500.000.000€! Που είναι το περίεργο;

Η προηγούμενη ήταν μόλις… 40.000.000€! Είπαμε, οι Άραβες έβαλαν φιτιλιές και πλέον θα βλέπουμε… διαστημικές ρήτρες σε παίκτες που δεν θεωρούνται από το πάνω(-πάνω) ράφι.

AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK