Α1 Γυναικών: Μονομαχία αήττητων στη Λεωφόρο
Διάσπαση της τριάδας που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 γυναικών θα έχουμε στην 4η αγωνιστική, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συνάντηση των αήττητων Παναθηναϊκού και Ηρακλή στη Λεωφόρο.
Οι «πράσινες» έχουν θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα τις διατηρήσει στο «ρετιρέ» παρέα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με το Μαρκόπουλο, το οποίο υποδέχεται στα Μεσόγεια την ΑΕ Λάρισας και είναι το φαβορί για το τρίποντο.
Η Βαθμολογία (σε 3αγ.)
1. Μαρκόπουλο (9-0) 9
2. Ηρακλής (9-0) 9
3. Παναθηναϊκός (9-1) 9
4. Πανελλήνιος (9-4) 7
5. Ολυμπιακός (8-4) 7
6. Ηρακλής Κηφ. (6-6) 4
7. Πανιώνιος (3-6) 3
8. Ίωνες (3-7) 3
9. ΑΕ Λάρισας (3-8) 2
10. Άρης (2-9) 1
11. Κερατέα (1-9) 0
12. Κτησιφών (1-9) 0
Ο Πανελλήνιος κοντράρεται στην Κερατέα με την νεοφώτιστη ομάδα και αναμένεται να κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» ενώ ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι για νίκη υποδεχόμενος στο κλειστό του Ρέντη τον Κτησιφώντα. Στη Νέα Ιωνία, οι Ίωνες φιλοξενούν τον Άρη, ο οποίος αναζητά την πρώτη του επιτυχία στο πρωτάθλημα.
Η αυλαία της εν λόγω «στροφής» θα πέσει την Τετάρτη (12/11) με τον Ηρακλή Κηφισιάς να αναμετράται στο Ζηρίνειο με τον Πανιώνιο. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει μαζί με τα υπόλοιπα αλλά αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στη Μυτιλήνη.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο (08/11)
Κερατέας 17:00 Κερατέα-Πανελλήνιος
Ν. Ιωνίας 19:00 Ίωνες-Άρης
Μαρκόπουλου 19:00 Μαρκόπουλο-ΕΑ Λάρισας
Λεωφόρου 19:00 Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Κυριακή (09/11)
Ρέντη 15:00 Ολυμπιακός-Κτησιφών
Τετάρτη (12/11)
Ζηρίνειο 18:30 Ηρακλής Κηφ.-Πανιώνιος