ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Τάτο στον Βόλο

Χωρίς τον Αδνρέα Τάτο θα ταξιδέψει στο Βόλο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Άρης, καθώς ο μέσος των "κίτρινων" ανέβασε πυρετό και δεν υπολογίζεται από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Χωρίς Τάτο στον Βόλο
INTIME SPORTS

Μετά τους Ουντότζι, Σταυρόπουλο, Παπαδόπουλο και Κύργια που ήταν γνωστό πως δεν θα δώσουν το “παρών” στο ματς Κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Ανδρέας Τάτος παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Ο μέσος των “κίτρινων” ανέβασε πυρετό και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας. Έτσι ο Σέρβος τεχνικός δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ ντεμπούτο στην αποστολή έκανε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Αγκάνθο, Έλσνερ, Ίμπε, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK