Πρόβλημα και με Πατσίνι
Ένα ευχέλαιο πρέπει να κάνουν άμεσα οι άνθρωποι της Μίλαν, καθώς βλέπουν τον ένα επιθετικό μετά τον άλλον να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Ο Τζιαμπάολο Πατσίνι προοριζόταν για βασικός στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Αταλάντα, στην προπόνηση της Πέμπτης όμως, αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί πόδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το “Μιλανέλο”, πάντως, οι άνθρωποι των “ροσονέρι” υποστηρίζουν ότι ο Ιταλός επιθετικός σταμάτησε την προπόνηση πριν επιδεινωθεί η κατάστασή του.
Η συμμετοχή του Πατσίνι στο ματς με την Αταλάντα, καθώς στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Άντερλεχτ θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί την Παρασκευή.
Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο μήνα έχουν τραυματιστεί οι Ρομπίνιο, Αλεσάντρε Πάτο, Ρικάρντο Μοντολίβο και Ιγκνάσιο Αμπάτε.