ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές ο Φέργκιουσον

Με πέντε αγωνιστικές τιμώρησε η Premiership τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον γιατα σχόλια που έκανε για τη διαιτησία στον αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι.

Τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές ο Φέργκιουσον
Ο Φέργκιουσον ουσιαστικά είχε προαναγγείλειτην τιμωρία του μόλις έμαθε ότι διαιτητής του αγώνα θα είναιο Μάρτιν Άτκινσον.
“Μόλις είδα ποιος ήταν ο διαιτητής, φοβόμουν για τιμωρία. Φοβόμουν τα χειρότερα” είχε πει χαρακτηριστικά ο Σκοτσέζος μάνατζερ
.



Η αγγλικήλίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει τον προπονητή της Γιουνάιτεντ με τρεις αγωνιστικές στην εξέδρα. Σε αυτές αν προστεθούν και οιάλλες δυο που είχε από προηγούμενη τιμωρία του τότεπροκύπτει ότι οΦέρκιουσιον θα αποσιάσει από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ για ολόκληρο τον Απρίλιο. Επιπρόσθετα, θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο 30.000 λιρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK