Γκέρσον: “Ξεχάσαμε Παρτιζάν και ΠΑΟ”
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται πλέον με αέρα στη μάχη με την Μπανταλόνα στη Βαρκελώνη για την Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες κόντρα σε Παρτιζάν και Παναθηναϊκό έχοντας την αυτοπεποίθηση στα ύψη.
Ολυμπιακός ρίχνεται πλέον με αέρα στη μάχη
με την Μπανταλόνα στη Βαρκελώνη για την Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες κόντρα σε Παρτιζάν και Παναθηναϊκό έχοντας την αυτοπεποίθηση στα ύψη.
Ο Πίνι Γκέρσον βέβαια φροντίζει να χαμηλώσεις τους τόνους έτσι ώστε οι παίκτες να μείνουν προσγειωμένοι: «Εχουμε ξεχάσει ήδη τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει ένα μεγάλο όπλο. Οι παίκτες της παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Πηδάνε, τρέχουν, πάνε συνέχεια στο επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να νικήσουμε αυτήν την ομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Iσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Γιάννης Μπουρούσης: «Το παιχνίδι με την Παρτιζάν είναι τελείως διαφορετικό. Στα δύο προηγούμενα ήμασταν φανερά καλύτεροι από τους αντίπαλους μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Η Μπανταλόνα ξέρει ότι αν χάσει, θα μείνει πίσω στη βαθμολογία. Αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη».
Τέλος ο προπονητής της Μπανταλόνα Αϊτο Ρενέσες τόνισε: «Εχουμε προβλήματα τραυματισμών. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας οι Μπάρτον, Μπένετ και Ντουένιας δεν μπόρεσαν να παίξουν. Πιστεύω ότι οι δύο τελευταίοι θα παίξουν. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με πολλοί καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Για να πάρουμε τη νίκη χρειάζεται όλοι οι παίκτες να δείξουν αυτοσυγκέντρωση αλλά το έργο μας δεν είναι εύκολο».