ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόλονι: “Η νίκη στο ΟΑΚΑ ήταν μία νίκη και τίποτα άλλο”

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της NOVA για τους αγωνιστικούς στόχους του ΠΑΟΚ, το "διπλό" στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι του Σαββάτου (10/3) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπόλονι: “Η νίκη στο ΟΑΚΑ ήταν μία νίκη και τίποτα άλλο”

“Είχαμε μια καλή εβδομάδα καθώς δουλέψαμε καλά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις αρχές της σε υψηλούς ρυθμούς, τους βάλαμε … δύσκολα κι ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά, ενώ την Τετάρτη είχαμε κι έναν φιλικό αγώνα με μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας παίρνοντας ένα ισόπαλο αποτέλεσμα. Για μια ακόμη φορά οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά η απόδοση ορισμένων από τους νέους ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι οι τραυματισμοί. Περιμένουμε την επιστροφή όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών”.

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το τι προσδίδει στον “Δικέφαλο”: “Τίποτα ιδιαίτερο … Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, γιατί δώσαμε ικανοποίηση στους φιλάθλους μας και την είχαν πραγματικά ανάγκη. Κατά τ’ άλλα ήταν ένας ωραίος αγώνας από τη δική μας πλευρά αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό για μας ήταν πως αποδείξαμε στον κόσμο μας πως μπορούν και πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα που υποστηρίζουν”.

Για το αν το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ “λέει” κάτι εν όψει πλέι οφ: “Οχι, ένας αγώνας είναι ένας και μόνον αγώνας. Είναι καλό για μας επειδή αποδείξαμε στους εαυτούς μας πως μπορούμε να κάνουμε καλούς αγώνες αλλά να πούμε πως συνέχεια θα είμαστε το ίδιο … δε νομίζω. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε ώστε κάθε φορά να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται”.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: “Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε ν’ αποδείξουμε, να κάνουμε καλά κι αποτελεσματικά πράγματα. Ωστόσο, δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Το μόνο που μπορώ μάλλον να υποσχεθώ είναι πως κάθε φορά διατηρούμε την ίδια κατεύθυνση, την ίδια ποδοσφαιρική λογική. Να είμαστε έτοιμοι, σε σωστή κατάσταση, να είμαστε άρτιοι, να κρατάμε την μπάλα, να δημιουργούμε φάσεις για να σκοράρουμε … Αυτός είναι ο στόχος μας.

Γνωρίζω πως ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα, με σταθερό ποδοσφαιρικό κορμό ποδοσφαιριστών, ελάχιστες αλλαγές κι αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, διαθέτουν δύναμη και λειτουργούν πολύ καλά ως σύλλογος. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι που θα σε κάνει χαρούμενο στο τέλος νομίζω πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK